MOOI DOOR SHARON
schoonheidsspecialiste in Nijverdal

GEZICHTSBEHANDELINGEN

HYDRO MARINE € 66,00

Voor de vochtarme huid. 

Verfrissend als een bad in de zee vult HYDRO MARINE de moisturizers van de huid aan. Zij gaat individueel in op de behoeften van de wat drogere, vochtarme huid alsmedevan de vochtarme gemengde huid. (ca. 75 minuten)


Anti-Age 

ANTI-AGE LIFTING EFFECT € 75,50        

Reduceert lijnen en mimiekrimpeltjes, verbetert de elasticiteit.

Een buitengewone efficiente werkstofcocktail werkt Straktrekkend en verstevigend op het weefsel. ‘Contour lifting’, een speciale massagetechniek, bevordert bovendien het straktrekkende effect. Alle soorten lijnen en rimpeltjes worden geminimaliseerd en de teint krijgt een duidelijk jongere uitstraling. (ca. 90 minuten)  


ANTI –AGE SENSATION € 66,00/77,50

Tegen de tekenen des tijds. 

Een buitengewone selectie van zeer werkzame producten en de massage met de beauty stones vormen samen een unieke verjongingskuur voor een zacht glanzende en gladde teint. (ca. 60-75 minuten)  

      

SKIN REPAIR € 59,50

Voor de veeleisende, droge huid 

SKIN REPAIR activeert de huideigen lipideproductie en voorziet de huid van buitenaf doelgericht met vet ,  vocht en regeneratiestimulerende werkstoffen. De huid ziet er gladder uit, de teint straalt zacht en fris. De huid behoudt haar veerkracht.    (ca. 65 minuten)                       BEHANDELINGEN BIJ HUIDPROBLEMEN  

GEVOELIGE HUID: De gevoelige huid kan zichzelf maar moeilijk tegen milieu-invloeden beschermen. Zij reageert sterker en zichtbaar op irritaties van buitenaf. Kalmerende behandelingen van DR. GRANDEL werken rustgevend op de huid en verbeteren de huideigen bescherming

 

SENSITIVE BALANCE € 58,50

Voor de gevoelige huid. 

De SENSITIVE BALANCE behandelingsvarianten kalmeren de gevoelige huid. Plantenextracten en verzorgende natuurlijkeolien verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. De huid voelt weer prettig aan. (ca. 75 minuten)   

   

ANTI -STRESS TREATMENT € 58,50

Voor de overgevoelige huid. 

Deze behandeling verzacht rode vlekjes en kalmeert de gevoelige huid. Door een vetvrije massage wordt irritatievoorkomen en een gekalmeerd, gelijkmatig huidbeeld gestimuleerd.(ca. 75 minuten)  


ONZUIVERE HUIDDe ene onzuivere huid is de andere niet. Het goede nieuws is: u kunt er iets tegen doen.   

DERMABALANCE € 56,50/60,50

Voor de vochtarme onzuivere huid.  

Het verzorgen van de onzuivere en tegelijkertijd vocht arme huid is een uitdaging. DERMABALANCE maakt ruwe plekken glad, gaat ontstekingen tegen, verwent de huid met veel vocht en werkt kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld.(ca. 60-75 minuten)  

   

          

KORTE VITALISERENDE GEZICHTSBEHANDELINGEN 

  

VITAMIN FITNESS € 45,00  

Een vitaliserende korte behandeling voor elke huid. Biedt een maximum aan vitaliteit voor de teint in een minimum aan tijd. De huid wordt milde wijze van schadelijke stoffen ontdaan, krijgt nieuwe stralingskracht en een beschermingsreserve tegen milieu-invloeden. VITAMIN FITNESS is een mini-welness vakantie voor de huid.(ca. 45minuten)  

 

QUICK FACIAL € 43,50  

Intensieve korte behandeling voor elk huidtype  

OUICK FACIAL biedt intensieve verzorging waar weinig tijd voor nodig is; ideaal voor als u haast heeft. Ook als voorbereiding voor een bijzondere make-up, of gecombineerd met een lichaamsbehandelingen u de dag stralend tegemoet kunt zien. (ca. 45 minuten)  


LICHAAMSBEHANDELINGEN:   


  

Timeless € 62,00

DR. GRANDEL Timeless stralend mooie huid is geen kwestie van leeftijd 

Tijdloos mooi met gladde contouren en een jeugdige uitstraling. Timeless biedt een buitengewone selectie van anti-age producten die de tekenen des tijds effectief tegengaan.